De laatste week vloog voorbij

2 oktober 2015

De laatste week is voorbij gevlogen. En wat hebben we nog veel gedaan!

Het afscheidsfeest van Bob was op vrijdag 25 september. Veel vrienden van school en ijshockeyteam waren aanwezig. Het was een echte coole party! Veel lieve vrienden en familie om ons heen. Toppie!

Uitnodiging voor het afscheidsfeestPartytimePartytime

Na het feest is een gezellig club vrienden blijven slapen. Het is een mooi groepje jongens bij elkaar. Bob vind het dan ook erg jammer om hier afscheid van te moeten nemen.

Schoolvrienden

Op zaterdag hadden we tijd om ff nog snel wat spullen te halen voor Zweden. Maar op zondag was het alweer vroeg uit de veren. Bob en Gert Jan vertrokken om 6 uur naar Den Bosch voor het laatste toernooi in Nederland én om afscheid te nemen van zijn U17 team.

Laatste toernooi in Den Bosch

Op dinsdag zijn we als afsluiter van een aantal enerverende weken samen met de familie gaan eten...sushi time. Heerlijk! Bob kreeg mooie kaarten, tekening en brieven van Senna, foto album als herinnering.... tranen van vreugde van zoveel lieve mensen om hem heen. #trots

Familie etentjeNog even samen met omaEn een foto met oma "Mondje"

Op maandag kreeg Bob een telefoontje van L1 Sport. Via via hadden ze vernomen dat Bob naar Zweden zou gaan. Dat vonden ze een mooi verhaal waarvan ze een item wilde maken. Of ze Bob nog konden interviewen voor vertrek. De enige dag dat dat nog zou kunnen was woensdag. Het was heel bijzonder om mee te maken (en een mooie herinnering voor ons).

The making of ...L1Interview met Bob op L1 Sport

Maar voordat Bob het interview had wilde hij nog één keer naar school om écht afscheid te nemen van zijn vrienden.

Afscheid van BLVS MaastrichtAfscheid blvs

En op donderdag 1 oktober was het dan zover. Om 9 uur 's ochtends waren wij met Bob op het gemeentehuis om Bob uit te laten schrijven. Een vreemd moment kan ik wel zeggen. 15 jaar geleden waren we dolblij dat we een zoon kregen en hem mochten inschrijven. En nu is het al zover dat hij uitvliegt. Het voelt een beetje raar, maar wát zijn wij trots op hem!

En dan is eindelijk het moment aangebroken....samen met Stefan (coach van een Nederlands Team) mag hij naar een Zweeds ijshockeykamp in Landsbro.

Thuis uitgezwaaid door opa, oma, Eric, Danielle en mama brachten Gert Jan en Freek hem naar Eindhoven. Sweden here Bob comes....

Sweden here I come